IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

http://www.akademisk.dk/
359 , 10 kr.
287 , 28 kr.
Historier der flytter mennesker

Historier der flytter mennesker

Når bysamfund, kommuner, virksomheder eller teams har brug for at se udveje, styrke sammenholdet, skabe ny mening i galskaben eller bare dele vigtig viden, har storytelling - den narrative metode - vist sig både ekstremt effektiv og nemt begribelig.

Det drejer sig ganske enkelt om at bede folk om at fortælle. Og at tage det, de fortæller, seriøst. Karen Lumholt samler i denne bog sine mange præcise iagttagelser og forskelligartede erfaringer, eksempler og gode råd fra 11 års pionerarbejde inden for storytelling i organisationsudvikling og forandringsprocesser.

Bogen er en øjenåbner for alle, der gerne vil arbejde narrativt med organisationsprocesser. Bogen er struktureret, så praktikeren nemt kan finde hjælp til netop den situation, som organisationen befinder sig i, og hvor den narrative metode kan anvendes: Efter fusionen eller fyringsrunden, når værdierne eller en ny strategi skal vinde fodfæste, når kommunikationen og det fælles fodslag skal styrkes og fremtidstroen skal bygges op.

I alle processer er tillid, ægthed, troværdighed, respekt og anerkendelse centrale elementer og gennemsyrer derfor også interview- og arbejdsmetoden.

Læs mere >

< Læs mindre

Soft Cover
På lager
248 sider
Udg. dato:
19 sep 2013

ISBN:
9788750043522
Fag: Organisation Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
359 , 10 kr.
287 , 28 kr.
Normal pris
399 , 00 kr.
319 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms