IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

http://www.akademisk.dk/
359 , 10 kr.
287 , 28 kr.
Lederskab i praksisnært perspektiv

Lederskab i praksisnært perspektiv

Ny håndbog for mellemledere!

Mellemledere skal blive mere bevidste om, hvad der virker, og hvordan deres lederskab formes af deres egen personlighed. Denne håndbog giver gode råd til svære situationer.

Danmarks ca. 50.000 mellemledere skal hver dag skabe resultater gennem deres medarbejdere. De skal "oversætte" topledelsens strategiske udmeldinger til det taktiske niveau i dagligdagen: hvad den enkelte skal gøre og prioritere i sit arbejde. Endnu flere fungerer som leder uden en formel chef-status – fx som team- og projektledere, som også skal motivere deres medarbejdere og kolleger.

Til dem har de to erfarne ledelseskonsulenter og undervisere Karin Jessen og Berit Weise skabt den nye bog Lederskab i praksisnært perspektiv – din vej til bedre resultater. Bogen er ikke en facitliste, men en praktisk håndbog, der også kan bruges til opslag, når man står i en udfordrende situation. Mange bliver nemlig ledere uden at være bevidste om, hvordan de bedst sikrer sig resultater i samvær med andre mennesker.

Læs mere >

< Læs mindre

Soft Cover
På lager
192 sider
Udg. dato:
25 jan 2013

ISBN:
9788779010031
Fag: Udd.-, erhv.- og arb.markedsorientering Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
359 , 10 kr.
287 , 28 kr.
Normal pris
399 , 00 kr.
319 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms