IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

http://www.akademisk.dk/
224 , 10 kr.
179 , 28 kr.
Netværksskolen

Netværksskolen

Netværksskolen udfordrer klassiske dannelsesidealer og forestillinger om, hvad skole, undervisning og læring er. Fra hver deres position i skoleverdenen beskriver forfatterne, hvordan politikere, skoleledere, læringsvejledere og lærere i fællesskab kan udvikle skolen, så den bringes ud af den traditionelle organisering i fag og klokketimer. Eleverne skal bruge deres egne ressourcer og netværk, og lærernes ressourcer skal primært bruges på de relationelle forhold, der skaber optimale vilkår for læring.

Netværksskolen rummer konkrete bud og eksempler på:- projektorienteret didaktisk design- mediepatruljer- læringscentre- internationalt udsyn- fysiske rammer, der inviterer til tæt kontakt til det omgivende samfund. Med it-understøttelse og netværksbaseret kompetence- og skoleudvikling er netværksskolen et tidssvarende og udgiftsneutralt alternativ til den traditionelle folkeskole. Bogen er både et input til debatten om en bedre folkeskole og en konkret didaktisk lærebog til læreruddannelsen.

Til bogen hører en facebookside med supplerende digitale ressourcer. Her kan læserne debattere med hinanden og bogens redaktører og forfattere.

”Netværksskolen er en pædagogisk vision om at integrere den eksisterende, traditionelle skole i netværkssamfundet. Visionen er at skabe rammerne for den nødvendige pædagogiske innovation, der skal til, for at skolen hele tiden er på omdrejningshøjde med det omgivende samfund. Betragter vi netværkssamfundet som præmis for skolen, bliver relationsdannelse i netværk og it-understøttelse af undervisningen to af de væsentligste afsæt for visionens udfoldelse.” - Fra bogens forord

Læs mere >

< Læs mindre

Soft Cover
På lager
172 sider
Udg. dato:
28 feb 2013

ISBN:
9788750042792
Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
224 , 10 kr.
179 , 28 kr.
Normal pris
249 , 00 kr.
199 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Bogen handler mest om it i folkeskolen, men den handler også om andre måder at samarbejde og lære på. Ambitionen og visionen er at implementere det positive fra netværkssamfundet i folkeskolen.
Folkeskolen
Feltgruppe
Netværksskolen er et interessant og meget aktuelt indlæg i den pædagogiske debat om fremtidens skole. Så aktuelt at der ikke findes tilsvarende bøger om emnet endnu. Aktuel debatbog, som rummer meget debatstof og som præsenterer et bud på fremtidens skole, undervisning og læring.
Lektørudtalelse
Feltgruppe