IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Åben dialog og relationel praksis. Respekt for anderledeshed i øjeblikket

Åben dialog og relationel praksis. Respekt for anderledeshed i øjeblikket

I dialogen findes grundlaget for ændring og udvikling. Det er afsættet til denne bog, som tager fat i to overordnede spørgsmål:

- Hvad er dialogens kerneelementer?

- Hvordan arter dialogen sig i den relationelle praksis?

Forfatternes mål er at vise de muligheder, dialogen indeholder. Det gør de ved at vise til en række konkrete eksempler og problemstillinger.De professionelle opfordres til at tænke mindre på, hvilke interventioner det er muligt at gøre, og mere på, hvordan de kan være til stede for mennesker, som har behov for hjælp.

For dét er i følge forfatterne nøglen til god dialog: At være til stede i øjeblikket – at lytte til, hvad den andre siger, men også være opmærksom på, hvordan de siger det.

Bogen henvender sig til den relationsrettede praksisudøver – socialarbejderen, pædagogen, læreren, sygeplejersken eller psykoterapeuten.

Læs mere >

< Læs mindre

  Åben dialog i relationel praksis havde stået på listen over bøger til anmeldelse i PPT i flere måneder. Ingen, viste interesse for at anmelde bogen, selvom Jaakko Seikkulas tilgang til behandling, udvikling og samarbejde er blevet særdeles positivt omtalt gennem årene [..]
  Pædagogisk Psykologisk
  På lager
  248 sider
  Udg. dato:
  28. aug. 2014

  ISBN:
  9788711345627
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  299 , 00 kr.
  239 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Åben dialog i relationel praksis havde stået på listen over bøger til anmeldelse i PPT i flere måneder. Ingen, viste interesse for at anmelde bogen, selvom Jaakko Seikkulas tilgang til behandling, udvikling og samarbejde er blevet særdeles positivt omtalt gennem årene [..] Jeg læste bogen og blev begejstret. Bogen har dybde, men er lettilgængelig, og teorierne konkretiseres gennem mange praksiseksempler og analyser af sekvenser af samtaler. Åben dialog i relationel praksis vil være en værdifuld inspiration til udviklingen i enhver PPR. [...] En meget bred læserskare vil kunne få glæde af bogen, da den helt grundlæggende handler om, hvordan vi møder andre mennesker på en respektfuld, bekræftende måde.
   Pædagogisk Psykologisk
   Feltgruppe