IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Åben dialog og relationel praksis. Respekt for anderledeshed i øjeblikket

Åben dialog og relationel praksis. Respekt for anderledeshed i øjeblikket

I dialogen findes grundlaget for ændring og udvikling. Det er afsættet til denne bog, som tager fat i to overordnede spørgsmål:

- Hvad er dialogens kerneelementer?

- Hvordan arter dialogen sig i den relationelle praksis?

Forfatternes mål er at vise de muligheder, dialogen indeholder. Det gør de ved at vise til en række konkrete eksempler og problemstillinger.De professionelle opfordres til at tænke mindre på, hvilke interventioner det er muligt at gøre, og mere på, hvordan de kan være til stede for mennesker, som har behov for hjælp.

For dét er i følge forfatterne nøglen til god dialog: At være til stede i øjeblikket – at lytte til, hvad den andre siger, men også være opmærksom på, hvordan de siger det.

Bogen henvender sig til den relationsrettede praksisudøver – socialarbejderen, pædagogen, læreren, sygeplejersken eller psykoterapeuten.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
248 sider
Udg. dato:
28. aug. 2014

ISBN:
9788711345627
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
299 , 00 kr.
239 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.52.0