IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Aben følger med

Aben følger med

Magt og begær i menneskets psykologi

Mennesket drives fra tid til anden så stærkt af frygt, had eller begær, at vi fuldstændig overser, at vi er én stor familie. De grimme sider, vi ser hos andre, er også en del af os selv. Både det gode og det onde er en del af ethvert menneskes eksistens. 

ABEN FØLGER MED handler om, hvordan vores kød, blod, nerveceller og DNA interagerer med en moderne verden med forskellige kulturelle og sociale samfundsnormer. Den handler om vores skjulte evolutionære rødder – det biologiske grundlag for homo sapiens’ adfærd, nedarvet igennem millioner af års evolution fra primat til jægersamler til moderne menneske. 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
248 sider
Udg. dato:
27. jan. 2023

ISBN:
9788750061205
Forlag: Akademisk Redaktør: Sidsel Fabech
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01