IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Æresrelateret social kontrol

Æresrelateret social kontrol

"Bogens helt store styrke er den måde, hvorpå hvert kapitel behandler mulige implikationer for fagpersoner. Læseren inviteres løbende til refleksion over de dilemmaer, som fagpersoner står i, når de møder unge og familier, hvor æres-relaterede problematikker er på spil. Bogen er uden tvivl et vigtigt bidrag og kan derfor anbefales til de fagpersoner, som i deres arbejde støder på problemstillinger omkring æresrelateret social kontrol." - Jeppe Schmidt Grüner, Tidsskriftet Antropologi nr. 82

Æresrelateret social kontrol bryder med individuelle rettigheder, altså retten til at bestemme over egen krop, følelser, relationer og identitet. Denne bog giver fagfolk et solidt ståsted, når de møder udfordringer med denne form for social kontrol. Bogen henvender sig til fagpersoner og studerende inden for velfærdsprofessionerne og alle andre, der ønsker at forstå, hvad der motiverer æresrelateret social kontrol.

Æresrelateret social kontrol bygger på antropologisk og sociologisk teori om ære, skam og vold, samtidig med at den bidrager til en mere generel forståelse af kultur, patriarkalske familieformer og forandringer i personlige liv. 

Bogen igennem diskuteres desuden konkrete implikationer, handlemuligheder og dilemmaer, man som fagperson støder på, i mødet med borgere, der er underlagt æresrelateret social kontrol.

Læs mere >

< Læs mindre

  Læs den og bliv meget klogere på en problematik, som du ikke kan undgå at møde, både i dit professionelle liv og ved diskussioner omkring middagsbordet. Kan varmt anbefales!
  På lager
  320 sider
  Udg. dato:
  15. feb. 2019

  ISBN:
  9788750053484
  Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
  299 , 95 kr.
  239 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bogen har et meget højt videnskabeligt niveau og refererer til de vigtigste publikationer inden for feltet. Sprog, stil og tone er fri for moralsk panik og andre følelsesmæssige indslag, hvilket skaber tillid, troværdighed og saglighed
   Pernilla Ouis, Lektor i socialt arbejde
   Feltgruppe
    Bogen er storartet og vigtig; den samler en masse ting, som ellers sejler rundt hver for sig uden ankerplads eller rejsefæller. Og så er det så godt at se et selvbehersket begreb om kultur gøre nytte i forståelsen af noget, som rent faktisk finder sted i verden
    Anne Knudsen, dr.phil. i antropologi
    Feltgruppe
     ...en sjælden gevinst for alle, der ønsker reel viden om samfundets mørklagte æreskultur. DENNE bog bliver en gamechanger i dansk migrationsforskning. Den vil blive et uundværligt redskab for alle fagpersoner, der dagligt sidder over for fortvivlede, voldsramte minoritetsunge, herunder homoseksuelle, som er klemt mellem dansk frihedskultur og mellemøstlig æres- og machokultur.
     Feltgruppe

      
      
      
      
      
      

      

     Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

      

      

     v2.57.01