IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Aggression

Aggression

en naturlig del af livet

I denne bog opfordrer Jesper Juul til radikal nytænkning.

Aggressive følelser er naturlige. De kommer til udtryk på mange måder, men udspringer af samme kilde. Vi bliver irritable, vrede eller rasende. Det er følelser, vi har brug for at bearbejde, ellers går det ud over vores mentale sundhed.

Jesper Juul fortæller, hvad der sker, når vi undertrykker disse følelser, hvor vigtigt det er at indrømme dem, og hvordan vi som forældre, pædagoger og lærere kan møde dem hos andre og i os selv.

Læs mere >

< Læs mindre

  Alle budskaber er heller ikke nye – men det forhindrer ikke, atder er bid og dyb relevans i hans gode råd til forældre og pædagoger med ansvar for børn. Og rådene er brugbare og enkle: Vær til stede her og nu, skab en troværdigrelation – og læg øre til den historie, barnet fortæller.
  Politiken
  På lager
  160 sider
  Udg. dato:
  01. sep. 2013

  ISBN:
  9788711377512
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Skammeritz
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
  Aggression - en naturlig del af livet er skrevet i et letforståeligt og bredt, snakkende sprog. Den er således et vægtigt bidrag til forståelse og indsigt i et af tidens hotte temaer. Bogen får en varm anbefaling til læsning, diskussion og udveksling af erfaringer både i et privat og fagligt forum. Som øjenåbner, guide og kilde til pædagogisk engagement.
  Uddannelsesbladet
  Feltgruppe
   Tankevækkende, velskrevet og vigtigt indlæg i "opdragelsesdebatten". Forfatterens stærke personlige engagement, faglige grundlag og mange års erfaring giver pointerne gennemslagskraft.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe
    Alle budskaber er heller ikke nye – men det forhindrer ikke, atder er bid og dyb relevans i hans gode råd til forældre og pædagoger med ansvar for børn. Og rådene er brugbare og enkle: Vær til stede her og nu, skab en troværdigrelation – og læg øre til den historie, barnet fortæller. Hvis vi forbyder aggressive budskaber, lukker vi af for et råb om hjælp – og så har vi vejen frem mod vold. Derer meget at hente hos Jesper Juul –og man behøver ikke købe hele familieterapeutens pakke for at få meget at tænke over og omsætte på sin egen facon.
    Politiken
    Feltgruppe