IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Almagt og afmagt

Almagt og afmagt

I bogen argumenteres for, at vi skal medinddrage de direkte berørtes perspektiv, når vi diagnosticerer, planlægger og behandler på andres vegne. Samfundets måde at tage hånd om mennesker med vanskelige vilkår skal medtænkes. Det handler ikke alene om at tage udgangspunkt i almen- og specialpædagogisk teori. Også relationelle aspekter skal danne afsæt for det pædagogiske arbejdes mål og indhold.

Specialpædagogens arbejde står centralt i denne bog – både som almægtig og som afmægtig. Alligevel knytter forfatteren håbet til den, der som pædagog tør tage opgaven på sig, se dilemmaerne i øjnene og selvstændigt bruge sin (special)pædagogiske viden, erfaring og empati relationelt.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
224 sider
Udg. dato:
12. mar. 2010

ISBN:
9788750041153
Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Dorte Ipsen
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms