IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
Bag om Akademisk forlag

Bag om Akademisk forlag

Akademisk Forlag blev stiftet i 1962 af otte studenterråd. Målet var i fællesskab at producere billige lærebøger. Læreplanerne var dengang meget regelrette og lærebøgerne blev sjældent skiftet ud. Man beregnede oplaget ud fra professorens alder – var der fem år til pensionen, lavede man et oplag, der dækkede fem års forbrug.  Sådan er det ikke længere …

Akademisk Forlag udgiver i dag dansk og oversat faglitteratur – hovedsageligt henvendt til professionelle og til studerende på de mellemlange og videregående uddannelser. Mange af vores bøger har mere almen interesse og kan forhåbentlig være med til at stimulere den kulturelle, sociale og politiske debat.

Akademisk Forlags væsentligste udgivelsesområder :

  • Pædagogik
  • Læring og didaktik
  • Sociale fag
  • Psykologi  og personlig udvikling
  • Filosofi
  • Organisation og ledelse

Akademisk Forlag er en del af L&R Uddannelse, der også rummer Alinea, PLUS samt delejerskab af Praxis, (herunder ) og . Forlaget er ejet af Egmont, som er en erhvervsdrivende fond, der driver medievirksomhed og støtter projekter, som har til formål at styrke udsatte børn og unge. Lindhardt og Ringhof blev grundlagt i 1971 af Otto B. Lindhardt og Gert Ringhof og fusionerede i 2007 med Aschehoug Dansk Forlag A/S, der er en del af Egmont.

Mød vores redaktion her

Læs mere >

< Læs mindre

Del af Egmont

Egmont er en af Nordens førende mediekoncerner. Vi står bag film, tv, biografer, magasiner, bøger, streaming tjenester, undervisningsmaterialer, spilkonsoller og en række digitale communities, apps og spil. Hvert år giver vi en del af vores overskud til børn og unge, der har brug for hjælp i livet.

Læs om Egmont her

Læs mere >

< Læs mindre

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.46.3