IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
399 , 96 kr.
499 , 95 kr.
Christian 2. mellem paven og Luther

Christian 2. mellem paven og Luther

I 1523 drev rigsrådet Christian 2. I landflygtighed. Han, dronningen og tre børn var nu henvist til økonomisk og politisk hjælp fra dronningens bror, den tyst-romerske kejser karl 5., verdens mægtigste hersker. Han var brændende katolsk, men kongeparret var blevet luthersk efter personligt at have mødt Luther.

I Christian 2. mellem paven og Luther skildres, hvordan kongens nye tro gang på gang hindrede hans politiske planer om Danmarks generobring. Kejserfamilien foragtede hans 'kætteri' og ville i øvrigt ikke risikere en krig, af hensyn til den nederlandske handel.

Bogen bygger især på kongens bevarede brevsamling og egenhændige notater i Rigsarkivet, København, og i andre europæiske arkiver.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
504 sider
Udg. dato:
20. dec. 2019

ISBN:
9788750052616
Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
499 , 95 kr.
399 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.52.0