IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
215 , 20 kr.
269 , 00 kr.
Den gode elevsamtale

Den gode elevsamtale

En coachende tilgang til mødet med unge
Ny bog med inspiration og nyttige værktøjer til hvordan lærere og vejledere bedst skaber gode samtaler med eleverne. Den er fyldt med levende eksempler på, hvordan man kan tale om situationer, der vil være genkendelige for de fleste, der har med unge mennesker at gøre.

Bogen er ganske fremragende og vedkommende. Den er brugbar, fordi man umiddelbart vil kunne spejle sig i situationerne og hente inspiration i den dialog, der beskrives, og de efterfølgende refleksioner.
Hans Peter Søgård, Silkeborg Gymnasium

Læs mere >

< Læs mindre

  Bogen er banebrydende og relevant, fordi den kan give den voksne objektive indfaldsvinkler og metoder til - gennem sin egen udvikling - at rådgive ikke blot omkring faglige uddannelsesmuligheder til et arbejdsliv, men også lytte sig frem til noget, der kan blive en elevs kommende livsopgave.
  Steinerskolen
  Kan forudbestilles
  200 sider
  Udg. dato:
  16. aug. 2018

  ISBN:
  9788750043393
  Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
  269 , 00 kr.
  215 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
  Lotte Juul Lauesens bog fremstår som et ambitiøst terningekast. Den er særdeles relevant, inspirerende og brugbar for alle, der arbejder professionelt med vejledning - både i uddannelse og på arbejdsmarkedet.
  Uddannelsesbladet
  Feltgruppe
   Bogen er inspirerende, især i forhold til de store elever, der skal vælge vejen videre efter folkeskolen.
   Feltgruppe
    Bogen er banebrydende og relevant, fordi den kan give den voksne objektive indfaldsvinkler og metoder til - gennem sin egen udvikling - at rådgive ikke blot omkring faglige uddannelsesmuligheder til et arbejdsliv, men også lytte sig frem til noget, der kan blive en elevs kommende livsopgave. Koden ligger i processen og et kærligt, men også fagligt dygtigt engagement heri.
    Steinerskolen
    Feltgruppe