IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Den kreative tænkers hemmelighed

Den kreative tænkers hemmelighed

Kreative evner efterspørges som aldrig før. Den gode nyhed er, at vi alle sammen er kreative. Vi starter på hvert vores niveau, men vi kan alle sammen blive bedre.

Baseret på forskning og den nyeste viden om hjernen giver --AND--lt;em>Den kreative tænkers hemmelighed et praktisk indblik i, hvordan vi alle sammen kan øge vores kreativitet.

Bogen tilbyder en inspirerende kombination af teori, effektive teknikker, anekdoter og sjove øvelser i at få gode ideer og skabe bedre løsninger. Alt det du har brug for, for at styrke din egen medfødte kreativitet og bane vejen for boblende opfindsomhed, innovation og forandring.

Den kreative tænkers hemmelighed giver dig:

 • Indsigt i, hvordan kreative mennesker tænker
 • Træning i at se sammenhænge, som andre ikke ser
 • Nye muligheder for idé- og konceptudvikling
 • En bootcamp med 21 opgaver, der styrker din kreativitet

 

Læs mere >

< Læs mindre

  Indbydende bog med kreativt layout og spændende billeder. Den henvender sig til enhver, der vil træne sin evne til kreativ tænkning. Opgaverne, som tager ca.
  Lektørudtalelse
  På lager
  190 sider
  Udg. dato:
  01. sep. 2017

  ISBN:
  9788750051459
  Forlag: Akademisk
  299 , 95 kr.
  239 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Dorte Nielsens bog Den kreative tænkers hemmelighed viser, hvordan uventede sammenhænge kan skabe bedre ideer. En spændende cocktail af videnskab, eksempler og konkrete værktøjer.
   Feltgruppe
    Indbydende bog med kreativt layout og spændende billeder. Den henvender sig til enhver, der vil træne sin evne til kreativ tænkning. Opgaverne, som tager ca. 15-20 minutter, består af associationslege, kombinationsopgaver, ordspil og alternative anvendelser, nogle med skrivning. Nogle opgaver kan forekomme fjollede, som fx at finde alternative anvendelser for en kylling, men går man med på legene er der rig mulighed for at træne evnen i at "tænke ud af boksen"
    Lektørudtalelse
    Feltgruppe