IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Det dobbelte blik

Det dobbelte blik

Se styrkerne i det særlige hos børn og unge i udsatte positioner

Netop i kraft af deres ’særlighed’ har børn og unge i udsatte positioner ofte ressourcer og styrker, som vi overser.

Denne bog giver dig konkrete refleksions- og supervisionsredskaber til at se disse muligheder og styrker. Gennem eksempler og cases præsenterer den et mindset – Det dobbelte blik – der søger at minimere udfordringer og samtidig understøtte styrkepotentiale hos børn og unge.

Det dobbelte blik er ikke et koncept, men et grundlæggende mindset, der kan kombineres med og styrke allerede kendte metoder i den daglige praksis.

Første del præsenterer Det dobbelte bliks teori og metoder, derefter zoomes ind på de forskellige kontekster, hvor Det dobbelte blik kan gøre en forskel: i forhold til det enkelte barn, i daginstitutioner og på opholdssteder, på personalemøder og i plejefamilier.

Til bogens metoder hører arbejdsark og Den særlige ordbog.

Bogen henvender sig til studerende og praktikere inden for det pædagogiske og socialfaglige felt.

Læs mere >

< Læs mindre

  Bogen har et vigtigt budskab til os, som arbejder med børn, unge og familier i udsatte positioner.
  På lager
  200 sider
  Udg. dato:
  01. sep. 2017

  ISBN:
  9788750051015
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bogen har et vigtigt budskab til os, som arbejder med børn, unge og familier i udsatte positioner. Vores normalitetsmål og bestræbelser kommer nemt til at stå i vejen for de udviklingsmuligheder, der er for barnet, den unge og familien med hensyn til at få øje på, hvordan selv vanskelige vilkår, og ved første blik problematisk adfærd, kan rumme udviklingsmuligheder.
   Feltgruppe