IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Det gode skriveforløb

Det gode skriveforløb

I Det gode skriveforløb får læreren konkrete værktøjer til at kortlægge, støtte og stimulere det enkelte barns skriveudvikling i de første skoleår. Som i sin tidligere bog, Det gode læseforløb, beskriver sprog- og læseforsker Ingvar Lundberg udviklingen ud fra fem dimensioner:

  • Stavning
  • Sætningskonstruktion og tekstform
  • Funktionel skrivning
  • Tekstskabende skrivning
  • Interesse og motivation for skrivning.

 De fem dimensioner udvikles mere eller mindre parallelt, men ikke nødvendigvis lineært og i samme takt hos alle børn. Derfor er det relevant at kunne vurdere og understøtte det enkelte barns udvikling.

Det gode skriveforløb rummer illustrative eksempler på børnetekster og kopisider til kortlægning af alle trinene i de fem dimensioner. Dimensionerne illustreres med teksteksempler fra elever på forskellige niveauer i deres skriveudvikling. 

Bogen er et grundigt og konkret materiale om skriveudvikling og et sikkert diagnosticeringsmateriale. Materialet er bearbejdet til dansk af Lena Bülow-Olsen og Susanne Kjær Harms.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
104 sider
Udg. dato:
11. jan. 2012

ISBN:
9788750041719
Fag: Pædagogisk litteratur Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms