IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Det professionelle kram

Det professionelle kram

En guide til fagfolk, som arbejder med børn og unge
Bogen er baseret på interview med børn og unge med forskellige vanskeligheder. Gennem interviewene gør børnene os blandt andet klogere på, at det er forkert ikke at gøre noget, og at det, vi skal gøre, kan være ganske enkelt. Jeg har også interviewet en række fagfolk, som vi kan lære af. De har alle det. En dommer, en psykolog, en lærer, en børnelæge, to pædagoger, en gymnasielærer, en børnepsykiater og en sagsbehandler, der alle deler ud af deres viden og erfaring i arbejdet med børn og unge.

Jeg har skrevet bogen for at skabe opmærksomhed omkring emnet ’at tale med børn og unge’, men også i håb om at hjælpe fagfolk, der arbejder med børn og unge til at blive bedre til at tale med dem. Sidst i bogen har jeg udarbejdet en quick guide til fagfolk, der arbejder med børn og unge, med en række gode råd og konkrete fif. Bogen er i det hele taget meget praksisorienteret, fordi jeg syntes, at vi manglede en ’Sådan-taler-du-med-børn-og-unge-håndbog’.

Ulla Dyrløv

Læs mere >

< Læs mindre

  "Der er ikke nogen tvivl om, at denne bog kan tjene som en tiltrængt mulighed for spejling og inspiration til unge og voksne med ADHD og deres familier, mellem alle informationsbrochurerne og bøgerne om den faglige forståelse af ADHD" - Kulturkapellet
  Ikke på lager
  144 sider
  Udg. dato:
  27. maj 2015

  ISBN:
  9788750044765
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Det er en bog, jeg ikke har set magen til, og dens relevans er derfor cementeret. Det er en bog, som mange unge kan spejle sig i – også dem uden diagnoser. Og det er en bog, som mange lærere, pædagoger og forældre kan få glæde af at læse, særligt hvis man har ADHD-problematikken inde på livet. Den er livsbekræftende og fortæller, at selv om et teenageliv kan være kaotisk, så kan man komme ud som struktureret voksen, når ”ombygningen” er veloverstået. Så kære lærere og forældre: Fortvivl ikke. De bliver voksne – engang!
   Feltgruppe
    Usædvanlig god bog om at møde mennesker med respekt - og hvordan man gør det, når der er tale om børn og unge.
    Feltgruppe
     Der er ikke nogen tvivl om, at denne bog kan tjene som en tiltrængt mulighed for spejling og inspiration til unge og voksne med ADHD og deres familier, mellem alle informationsbrochurerne og bøgerne om den faglige forståelse af ADHD. Bogen kan med fordel også læses af personer, der arbejder fagligt med ADHD, da den levende- og menneskeliggør fænomenet ADHD. At møde og at forstå mennesker med ADHD som mennesker, før vi møder dem som havende ADHD, kan være en udfordring i en presset hverdag, og her kan bogen være en god reminder. Det er langt fra let og sikkert ikke uden konsekvenser, at tale så åbent og ærligt om sit liv. Særligt ikke, når man som Caroline stadig er et ungt menneske, og når man som familie kan se, at der har været perioder i livet, hvor tingene ikke har fungeret optimalt. Der er ikke så meget andet at sige end ”tak” til Caroline og hendes familie og omgangskreds for at turde at lukke op og tale om både det svære og positive ved at have ADHD.
     Feltgruppe

      
      
      
      
      
      

      

     Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

      

      

     v2.56.0