IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Det professionelle kram

Det professionelle kram

En guide til fagfolk, som arbejder med børn og unge
Bogen er baseret på interview med børn og unge med forskellige vanskeligheder. Gennem interviewene gør børnene os blandt andet klogere på, at det er forkert ikke at gøre noget, og at det, vi skal gøre, kan være ganske enkelt. Jeg har også interviewet en række fagfolk, som vi kan lære af. De har alle det. En dommer, en psykolog, en lærer, en børnelæge, to pædagoger, en gymnasielærer, en børnepsykiater og en sagsbehandler, der alle deler ud af deres viden og erfaring i arbejdet med børn og unge.

Jeg har skrevet bogen for at skabe opmærksomhed omkring emnet ’at tale med børn og unge’, men også i håb om at hjælpe fagfolk, der arbejder med børn og unge til at blive bedre til at tale med dem. Sidst i bogen har jeg udarbejdet en quick guide til fagfolk, der arbejder med børn og unge, med en række gode råd og konkrete fif. Bogen er i det hele taget meget praksisorienteret, fordi jeg syntes, at vi manglede en ’Sådan-taler-du-med-børn-og-unge-håndbog’.

Ulla Dyrløv

Læs mere >

< Læs mindre

  "Der er ikke nogen tvivl om, at denne bog kan tjene som en tiltrængt mulighed for spejling og inspiration til unge og voksne med ADHD og deres familier, mellem alle informationsbrochurerne og bøgerne om den faglige forståelse af ADHD" - Kulturkapellet
  Danske kommuner
  På lager
  144 sider
  Udg. dato:
  27. maj 2015

  ISBN:
  9788750044765
  Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Fyldt med gode råd og idéer for både. Det er en virkelig god bog, som er skrevet meget letlæseligt og er fyldt med gode råd og idéer for både forældre og pædagogisk professionelle. Bogen kan læses i sin helhed, men man kan sagtens også hoppe rundt i den og læse relevante uddrag.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe
    Usædvanlig god bog om at møde mennesker med respekt - og hvordan man gør det, når der er tale om børn og unge.
    Feltgruppe
     Ulla Dyrløv er modig og åbenhjertig. "Ulla Dyrløv er modig og åbenhjertig. Hun kommer både med eksempler på, hvordan fagpersoner kan styrke børn og unge, men også kan forvolde dem smerte. [...] brænder for området og kommer bredt rundt. Ulla Dyrløv er hård og blid på samme tid og slår noget for os at se væsentligt fast: Det afgørende er ikke, hvilke metoder vi benytter. Det afgørende er det menneske, der ligger bag."
     Danske kommuner
     Feltgruppe

      
      
      
      
      
      

      

     Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

      

     v2.46.3