IndlæserVent venligst…
Indlæser
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Det professionelle kram

Det professionelle kram

En guide til fagfolk, som arbejder med børn og unge
Bogen er baseret på interview med børn og unge med forskellige vanskeligheder. Gennem interviewene gør børnene os blandt andet klogere på, at det er forkert ikke at gøre noget, og at det, vi skal gøre, kan være ganske enkelt. Jeg har også interviewet en række fagfolk, som vi kan lære af. De har alle det. En dommer, en psykolog, en lærer, en børnelæge, to pædagoger, en gymnasielærer, en børnepsykiater og en sagsbehandler, der alle deler ud af deres viden og erfaring i arbejdet med børn og unge.

Jeg har skrevet bogen for at skabe opmærksomhed omkring emnet ’at tale med børn og unge’, men også i håb om at hjælpe fagfolk, der arbejder med børn og unge til at blive bedre til at tale med dem. Sidst i bogen har jeg udarbejdet en quick guide til fagfolk, der arbejder med børn og unge, med en række gode råd og konkrete fif. Bogen er i det hele taget meget praksisorienteret, fordi jeg syntes, at vi manglede en ’Sådan-taler-du-med-børn-og-unge-håndbog’.

Ulla Dyrløv

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
144 sider
Udg. dato:
27. maj 2015

ISBN:
9788750044765
Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
  Fyldt med gode råd og idéer for både. Det er en virkelig god bog, som er skrevet meget letlæseligt og er fyldt med gode råd og idéer for både forældre og pædagogisk professionelle. Bogen kan læses i sin helhed, men man kan sagtens også hoppe rundt i den og læse relevante uddrag.
  Lektørudtalelse
  Feltgruppe
   Usædvanlig god bog om at møde mennesker med respekt - og hvordan man gør det, når der er tale om børn og unge.
   Feltgruppe
    Ulla Dyrløv er modig og åbenhjertig. "Ulla Dyrløv er modig og åbenhjertig. Hun kommer både med eksempler på, hvordan fagpersoner kan styrke børn og unge, men også kan forvolde dem smerte. [...] brænder for området og kommer bredt rundt. Ulla Dyrløv er hård og blid på samme tid og slår noget for os at se væsentligt fast: Det afgørende er ikke, hvilke metoder vi benytter. Det afgørende er det menneske, der ligger bag."
    Danske kommuner
    Feltgruppe