IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
199 , 20 kr.
249 , 00 kr.
Dit studieliv

Dit studieliv

Alt det du ikke ved, du har brug for at vide, når du begynder at studere
"Dit studieliv" er skrevet til dig, som skal begynde på eller går på en videregående uddannelse. Bogen tager fat på alt det, du ikke ved, du har brug for at vide, når du begynder at studere.

Hvad kræver det af dig at være studerende?

Hvordan indgår du konstruktivt i gruppearbejde?

Hvordan forbereder du dig til dine vejledningstimer?

Hvordan får du et godt samarbejde med dine undervisere?

Hvad gør du, hvis du får eksamensskræk?

Hvordan kan du være med til at skabe et godt studiemiljø?

Dette og meget andet kan du få svar på i "Dit studieliv". Bogen er skrevet i et tilgængeligt sprog, så du kan læse den i et hug. Samtidig er den nem at finde rundt i, og derfor kan du også bruge den til hurtige opslag, når du står over for en ny udfordring.

Læs mere >

< Læs mindre

`Bogens styrke er dens klare intention om på en gang at informere og samtidig afdramatisere studielivet for de nye studerende.
På lager
208 sider
Udg. dato:
13. aug. 2015

ISBN:
9788750045045
Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
249 , 00 kr.
199 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
`Bogens styrke er dens klare intention om på en gang at informere og samtidig afdramatisere studielivet for de nye studerende. Samtidig er disponeringen af teksten båret af et ønske om at synliggøre nogle af de barrierer, den enkelte studerende kan støde på især i de første studieår, og samtidig introducere nogle værktøjer, der gør det mere tilgængeligt at blive en god studerende. Denne anmelder fik sig desuden flere gode grin undervejs, blandt andet ved at læse om de forskellige undervisertyper, man som studerende kan møde. Charmekluden, teflontypen og tandfeen er vist begreber, der taler for sig selv.'
Feltgruppe