IndlæserVent venligst…
Indlæser
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
DrengeAkademiet

DrengeAkademiet

Synlig læring i sprint

DrengeAkademiet er en intensiv sommercamp for drenge, der af forskellige årsager har vanskeligheder i skolen og har mistet motivationen for at lære. I bogen beskriver holdet bag DrengeAkademiet deres metode, som gør det muligt for drengene på blot to uger at indarbejde nye vaner og indhente op til flere års fagligt efterslæb.

På DrengeAkademiet har drengene en hverdag, der er nøje struktureret fra morgen til aften. Udover det faglige arbejder de også med udvalgte karaktertræk og personlig energi. Drengene skal have de bedste forudsætninger for dette. Derfor er der fokus på sund kost og fysisk træning samt på en god døgnrytme og mobilfri tid – noget, der er uvant for langt de fleste.

Ved undervejs at samle på succeser får drengene hver især skabt en mere positiv selvforståelse og en ny personlig fortælling, der gør dem motiverede til at fortsætte deres personlige og faglige udvikling.

Bogen henvender sig til både fagpersoner og forældre.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
192 sider
Udg. dato:
31. aug. 2016

ISBN:
9788750045861
Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    'Bogen er et interessant indspark til den pædagogiske debat, som viser hvor langt man på meget kort tid kan fremme elevers faglige og menneskelige udvikling via pædaogogik og en målrettet indsats.'
    Lektørudtalelse
    Feltgruppe