IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
263 , 20 kr.
329 , 00 kr.
Egentlig altid mest levende

Egentlig altid mest levende

Bogens første del beretter om 13 unge mennesker med forskellige grader af psykiske problemer og diagnoser. De spænder fra Mona, som er udmattet og kæmper for meget, til Kristian, som får en psykose. Fortællingerne om de unge er beskrevet på en realistisk og forståelig måde, så de også kan læses af de unge selv. I første halvdel af bogen handler det også om, hvordan en kæreste, en søster eller en datter kan opleve psykisk sygdom hos en, de holder af.

Bogens anden del indeholder ni kapitler med nyttig information om bl.a. psykiske sygdomme, diagnoser, hvor man kan få hjælp, indlæggelse, medicin og prognose.

Hovedbudskabet til de unge og deres pårørende er, at uanset hvad problemet er, så er det muligt at få det bedre. I bogen er der mange gode eksempler på, hvordan voksne - fx. en lærer - kan komme til at spille en afgørende rolle.  

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Det er en brugbar og grundig håndbog for den generation af unge, som den ene uge i medierne udnævnes til at være selvskadende, drikfældige, egoistiske og med ondt i livet, og som den næste uge kåres til den lykkeligste generation nogensinde.”
  Politiken
  På lager
  336 sider
  Udg. dato:
  23. maj 2012

  ISBN:
  9788750042969
  Fag: Psykologi Forlag: Akademisk Redaktør: Dorte Ipsen
  329 , 00 kr.
  263 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Det er en brugbar og grundig håndbog for den generation af unge, som den ene uge i medierne udnævnes til at være selvskadende, drikfældige, egoistiske og med ondt i livet, og som den næste uge kåres til den lykkeligste generation nogensinde.” ”Hun har stor indlevelsesevne og forståelse for mennesker med psykiske lidelser og har samtidig bred faglig indsigt. Og så har hun har i øvrigt selv illustreret bogen med et væld af smukke naivistiske billeder. Så også det kan hun.”
   Politiken
   Feltgruppe