IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/

Er det på tide, vi finder på en anden historie om ledelse?

Gennem årtier er ledere blevet opflasket med forestillingen om den perfekte leder – altid forrest, glad for magten og i fuld balance og kon­trol fysisk og mentalt. Men perfekte ledere hører de eventyrlige helte­beretninger til.

Med bogen "Den uperfekte leder" piller James Høpner glansen af ledelse, og tegner et billede af lederlivet, som det tager sig ud for den helt almindelige leder – tæt på og uforstilt.

Hør podcasten, hvor James fortæller om fordelene ved at anerkende de menneskelige og sårbare sider af lederskabet. Og faldgruberne, hvis man som leder stiler efter perfektion. 

Læs mere om bogen her.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.52.0