IndlæserVent venligst…
Indlæser
215 , 20 kr.
269 , 00 kr.
Flydende læsning i praksis

Flydende læsning i praksis

Denne bog giver konkrete og udførlige metoder til træning af flydende læsning i indskolingen og på mellemtrinnet.

Når først eleverne har knækket læsekoden, er det afgørende for den videre læseforståelse, at læsningen automatiseres, så eleverne opnår hurtig, præcis og udtryksfuld læsning. Flydende læsning kan udvikles gennem gentagen læsning i klassen, med en læsemakker eller over for læreren. Eleverne bliver ikke alene hurtigere og præcise læsere. Deres læseforståelse og viden om egne færdigheder øges også.

Til bogen hører en række kopiark til brug i undervisningen. De kan downloades i PDF-format i fanen "Downloads" herunder.

Læs mere >

< Læs mindre

Ikke på lager
108 sider
Udg. dato:
30. nov. 2012

ISBN:
9788750042785
Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Skammeritz
269 , 00 kr.
215 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
  "Flydende læsning i praksis" er en inspirerende bog at læse med mange tydelige modeller og oversigter. Den griber fat i en problematik, som vi er mange lærere, der kan nikke genkendende til. Der præsenteres mange relevante og tilgængelige metoder, som kan hjælpe os til at kvalificere elevernes læsning.
  Feltgruppe
   Bogen er særdeles velskrevet og giver forskningsbaseret og lettilgængelig vejledning i, hvordan man skaber rammer, der støtter alle elever i at blive præcise, hurtige og udtryksfulde læsere. Bogen falder på et tørt sted. Jeg håber den straks stryger ind på hitlisten på læreruddannelsen og i skolerne.
   Læsepædagogen
   Feltgruppe
    Her er bogen, som vi dansklærere og læsevejledere har manglet, idet den giver konkrete bud på, hvordan vi med succes kan udvikle elevens læsning fra flydende til præcis, hurtig og udtryksfuld læsning.
    Læsepædagogen
    Feltgruppe

    Downloads