IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Følelsesmæssig intelligens i lederskab

Følelsesmæssig intelligens i lederskab

Golemans bestseller Følelsernes intelligens ændrede vores syn på os selv og på vores personlige relationer. Følelsesmæssig intelligens i lederskab vil forandre vores syn på lederskab! Forfatterne viser, hvordan følelsesmæssig intelligens kan bruges som et ledelses- og kommunikationsværktøj til at skabe resultater. Vi får indblik i, hvad der skaber gode ledere, og svar på, hvorfor nogle ledere er bedre end andre. Når mennesker er i godt humør, yder de deres bedste, de fastholder fokus og bliver ikke så let slået ud af kurs. Når et helt team af medarbejdere er i godt humør, oplever de optimisme, entusiasme koncentration og energi. De oplever stort set ingen gnidninger eller problemer. Vi er altså meget følelsesmæssigt engagerede i vores medarbejdere og i vores arbejde. Denne indsigt er ekstremt værdifuld for virksomhederne, fordi de samme tendenser jo gælder for virksomhedens topledergruppe og bestyrelse. Forfatterne viser en klar sammenhæng mellem følelse af glæde i gruppen af topledere og virksomhedernes evne til at skabe resultater. Godt humør og en følelsesmæssig balance i gruppen virker befordrende for alle gruppens medlemmer. Følelsesmæssig intelligens i lederskab fortæller, hvordan lederen ved at være i dissonans med den følelsesmæssige stemning hos sine medarbejdere kan kvæle ethvert initiativ og måske ligefrem få medarbejderne til at modarbejde sine ideer. Det er en ulykkelig situation, som mange ledere oplever. Modsat kan lederen, ved at være i resonans med den følelsesmæssige stemning hos sine medarbejdere, øge deres engagement og produktivitet og dermed gøre medarbejderne endnu gladere for deres opgaver. Dette vil automatisk føre til øget vækst for virksomheden.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
296 sider
Udg. dato:
02. feb. 2009

ISBN:
9788775539932
Fag: Salg Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
399 , 95 kr.
319 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.04