IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
62 , 49 kr.
49 , 99 kr.
Forklædt som normal

Forklædt som normal

En opvækst med ADHD

Bogen er skrevet til unge med ADHD og deres familier samt til lærere, pædagoger, socialrådgivere og andre professionelle.

Jes Gerlach, psykiater, overlæge, stifter af og tidligere formand for Psykiatrifonden, har læst bogen, og skriver følgende: Den unge Caroline fortæller i et levende og letlæst sprog om, hvordan det opleves at have ADHD og OCD, og hvad der hjælper og ikke hjælper. Det er en fantastisk god bog, en gave for den unge, der her kan spejle sig i Carolines oplevelse af at være anderledes og blive misforstået. Hendes bøvl med lektier og kammerater. Hendes forelskelser og hendes oplevelser med medicin og behandlere. Et ungdomsliv fyldt med glæder og frustrationer. Men det er også en god og meget kompetent bog for forældre, pædagoger og lærere. Vi burde have haft den for længe siden.

Jes Gerlach, psykiater, overlæge, stifter af og tidligere formand for Psykiatrifonden. 

Læs mere >

< Læs mindre

Der er ikke nogen tvivl om, at denne bog kan tjene som en tiltrængt mulighed for spejling og inspiration til unge og voksne med ADHD og deres familier, mellem alle informationsbrochurerne og bøgerne om den faglige forståelse af ADHD.
På lager
272 sider
Udg. dato:
12. sep. 2014

ISBN:
9788750044024
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Skammeritz
62 , 49 kr.
49 , 99 kr.
Spar 75% før 249.95 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 75% før 199.96 kr.
Prisen er ekskl. moms
  Fyldt med gode råd og idéer for både. Det er en virkelig god bog, som er skrevet meget letlæseligt og er fyldt med gode råd og idéer for både forældre og pædagogisk professionelle. Bogen kan læses i sin helhed, men man kan sagtens også hoppe rundt i den og læse relevante uddrag.
  Lektørudtalelse
  Feltgruppe
   Der er mange bøger om ADHD og OCD, mange er skrevet af fagpersoner, og en del handler om enkelte personers liv. Men denne kombination af personlig historie og fagligt input er ikke tidligere lavet så gennemført som her. Det er en nuanceret og velskrevet bog om især ADHD, som kan give mange en bedre forståelse for reaktioner hos personen, der har lidelsen.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe
    Ulla Dyrløv er modig og åbenhjertig. "Ulla Dyrløv er modig og åbenhjertig. Hun kommer både med eksempler på, hvordan fagpersoner kan styrke børn og unge, men også kan forvolde dem smerte. [...] brænder for området og kommer bredt rundt. Ulla Dyrløv er hård og blid på samme tid og slår noget for os at se væsentligt fast: Det afgørende er ikke, hvilke metoder vi benytter. Det afgørende er det menneske, der ligger bag."
    Danske kommuner
    Feltgruppe