IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Fortælleværksted

Fortælleværksted

Et godt sprog har stor betydning for børns udvikling og læring. Særligt eventyret med dets legende og magiske sprog kan fange børnenes fulde opmærksomhed og tage dem langt med ind i sprogets verden.

Fortælleværksted er en metode til sprogarbejdet i dagtilbud og indskoling, der tager afsæt i netop fortællingen, eventyret og legen med sproget. Gennem mundtlig fortælling, en dukkefilm og et værksted, hvor børnene laver deres egne dukker, udvikler børnene deres sprog ved at lytte, se, røre og bevæge sig.

Læs mere >

< Læs mindre

  Bogen indeholder alt, hvad man skal bruge til et sprogligt projekt med børn Den viser på en ambitiøs og anerkendende måde vigtigheden af sprogarbejdet med børn i alderen fire-syv år.
  Online adgang
  Udg. dato:
  15. jun. 2017

  ISBN:
  9788711794449
  Forlag: Akademisk
  199 , 95 kr.
  159 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Man får lyst til at gå i gang.
   Læsepædagogen
   Feltgruppe
    Bogen indeholder alt, hvad man skal bruge til et sprogligt projekt med børn Den viser på en ambitiøs og anerkendende måde vigtigheden af sprogarbejdet med børn i alderen fire-syv år. "Fortælleværksted" er udstyret med mange indtagende farvebilleder af høj kvalitet og viser især den oplevelse, fortællinger med dukker giver børnene. Børn og voksne vil gennem et sådant sprogforløb mærke nærvær og glæde.  
    Feltgruppe