IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Funktionelle ingredienser i fødevarer

Funktionelle ingredienser i fødevarer

Konsistensgivende hjælpestoffer

Funktionelle ingredienser har altid spillet en afgørende rolle i moderne industriel fødevareproduktion og ligeså på menukortene i Michelin-restauranterne. Men hvad er det præcis, der gør de funktionelle ingredienser så unikke? Og hvorfor kan de hjælpe os med at skabe bedre, sundere og mere bæredygtige fødevarer? Denne bog klæder de studerende på til at stille de rigtige spørgsmål og forstå svarerne. 

Funktionelle ingredienser i fødevarer er en lærebog i opbygning, funktionalitet og brug af konsistensgivende ingredienser til fødevareindustrien. Bogens fire fokusområder hydrokolloider, stivelser, fibre og proteiner spiller alle en vigtig rolle i udviklingen af fødevarer, der harmonerer med fremtidens trends på fødevaremarkedet. 

Bogen adskiller sig ved at inddrage specialviden fra virksomheder i den danske ingrediensklynge. Dette gør bogen både nutidig og praksisorienteret. 

Den primære målgruppe er studerende på procesteknologuddannelsen, men vil også kunne bruges inden for fødevareteknologi, laboratorieteknologi, ernæring og sundhed m.fl.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
120 sider
Udg. dato:
15. aug. 2023

ISBN:
9788750062028
Forlag: Akademisk Redaktør: Pia Barnholdt Kristoffersen
299 , 00 kr.
239 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01