IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
God leanledelse i administration og service

God leanledelse i administration og service

Lean breder sig lige nu hastigt i Danmark. Tre ud af fem industrivirksomheder har i dag indført lean i produktionen og nu rammer leanbølgen andre sektorer som f.eks. finanssektoren, sundhedssektoren, byggeriet, uddannelsessektoren og hele det offentlige område. De første pionervirksomheder på administrations- og serviceområdet kan nu se resultaterne af arbejdet med lean.

Med lean som ledelsesværktøj har det vist sig muligt markant at reducere sagsbehandlingstider, forbedre kundeservice, reducere medarbejderstress, øge effektiviteten og bruge færre ressourcer. En faglig organisation har f.eks. øget produktiviteten med over 30 procent med de samme ressourcer og nedsat sagsbehandlingstiden med over 20 procent.

Et hospital nedbragte ventetiden på CT-scanning fra 7-9 uger til 16 dage. Her steg produktiviteten med 25 procent. Lean handler om at effektivisere de dele i organisationen eller virksomheden som skaber værdi for kunden og fjerne alt det, som for kunden er uden værdi. I den proces deltager hele organisationen, og målet er at skabe en kultur blandt alle medarbejdere om hele tiden at gøre det bedre endnu.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
120 sider
Udg. dato:
22. sep. 2005

ISBN:
9788776640842
Fag: Ledelse Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Skammeritz
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.46.3