IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
319 , 96 kr.
399 , 95 kr.
Grundbog i projektledelse

Grundbog i projektledelse

I denne bog får du en række universelle redskaber til at skabe succesfulde projekter, der indfrier målene til aftalt tid. Hvert projekt er i sagens natur unikt og har nogle særlige forhold, der skal tages højde for. Redskaberne skal derfor ikke ses som "one size fits all", men alene som et grundlag til at forberede projektet bedst muligt og håndtere de situationer, der opstår undervejs.

Bogen går i dybden med planlægning, risikoanalyse og -håndtering, interessentanalyse, ledelse og styring, ressource- og kompetenceafklaring samt konflikthåndtering og kommunikation.

Projektlederen har i samspil med den øvrige projektorganisation ansvaret for, at alle områder bliver håndteret med sikker hånd. På nogle tidspunkter er det nødvendigt at have primært fokus på planlægningen og justeringen af planen, på andre tidspunkter er det bedre at bruge energien på risikoanalysen eller interessenthåndteringen. Bogen hjælper dig til at prioritere rigtigt, så du holder projektet på rette kurs fra start til slut.

Både teorien og redskaberne gøres praktisk anvendelige via flittig brug af eksempler.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
296 sider
Udg. dato:
01. nov. 2021

ISBN:
9788750057857
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
399 , 95 kr.
319 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.46.3