IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
256 , 00 kr.
320 , 00 kr.
Grundbog i projektledelse, i-bog

Grundbog i projektledelse, i-bog

Grundbog i projektledelse tilbyder en række universelle redskaber til at skabe succesfulde projekter, der indfrier målene til aftalt tid. Bogen er udgivet i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter, som har mange års erfaring med projektlederuddannelse. Det er disse erfaringer, der ligger til grund for bogen.

Grundbog i projektledelse går i dybden med planlægning, risikoanalyse og -håndtering, interessentanalyse, ledelse og styring, ressource- og kompetenceafklaring samt konflikthåndtering og kommunikation.

Projektlederen har i samspil med den øvrige projektorganisation ansvaret for, at alle områder bliver håndteret med sikker hånd. På nogle tidspunkter er det nødvendigt at have primært fokus på planlægningen og justeringen af planen, på andre tidspunkter er det bedre at bruge energien på risikoanalysen eller interessenthåndteringen. Bogen hjælper dig til at prioritere rigtigt, så du holder projektet på rette kurs fra start til slut.

Både teorien og redskaberne gøres praktisk anvendelige via flittig brug af eksempler.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
296 sider
Udg. dato:
15. jun. 2022

ISBN:
9788750062707
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
320 , 00 kr.
256 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.1