IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
274 , 40 kr.
343 , 00 kr.
Grundlæggende byggeviden, i-bog

Grundlæggende byggeviden, i-bog

Grundlæggende byggeviden introducerer alle relevante aspekter ved et byggeri:

  • Byggematerialer
  • Konstruktioner
  • Tekniske installationer
  • Miljøforhold
  • Love og regler
  • Bygningsudtryk
  • Byggetekniske tegninger og meget mere

Lære- og opslagsbogen beskriver den grundlæggende viden om byggeri - en grundviden, som man kan bygge videre på ved at benytte sig af bogens hjemmeside, hvor der findes en række relevante links til bogens forskellige emner. Bogen er  velegnet til alle, der har brug for en basisviden om byggeri eller til undervisningsbrug på htx, bygge- og anlægsfag og til ejendomsmægleruddannelsen.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
360 sider
Udg. dato:
27. sep. 2021

ISBN:
9788750061120
Fag: Bygningskonstruktør Niveau: Kort videregående uddannelse Forlag: Akademisk Redaktør: Frederikke D. L. Carlsen
343 , 00 kr.
274 , 40 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.46.0