IndlæserVent venligst…
Indlæser
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Håndbog i god ledelse

Håndbog i god ledelse

"At tage lederskabet på sig er afgørende for at lykkes som leder. Jeg møder for mange ledere, der tøver med at påtage sig lederrollen. I et misforstået forsøg på at være ligeværdige i forhold til deres medarbejdere holder de sig tilbage. Men det gavner hverken medarbejderne eller andre, at lederen afstår fra at sætte retning eller definere tydelige rammer for opgaverne."

Bogen er bygget op omkring fem ledelsesfelter: Ledelse fremad, opad, indad, nedad og udad. For hvert felt finder læseren relevant teori, vigtige principper, interview med en topleder om temaet og praktisk metode. Lige til at gå i gang med at bruge.

De seks topledere, du møder i bogen, har alle skabt markante resultater og er anerkendte for deres lederskab – men på forskellige måder. De er forskellige som personer, og de har ansvar for forskellige typer af virksomheder. Men én ting har de seks ledere til fælles: De har udvist personligt mod ved at påtage sig ledelsesansvaret. De seks ledere har alle været villige til at sætte retning, træffe svære beslutninger og træde i karakter som ledere. 

I bogen møder du

Sheela Maini Søgaard, CEO i BIG, Bjarke Ingels Group; Karsten Winther, SVP i NEC Display, Steffen Stræde, direktør i Københavns Zoo, Lillian Mogensen, koncerndirektør i ATP, Carsten Dilling, CEO i TDC, Maria Rørbye Rønn, generaldirektør i DR

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
208 sider
Udg. dato:
29. apr. 2016

ISBN:
9788750045496
Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    'ENDELIG en ledelseshåndbog, som rent faktisk virker brugbar og læsbar!Vil du vælge bare én bog, der kan give dig mere personlig power i arbejdslivet, så tag et kig på denne her.'
    * Individuelle anmeldere
    Feltgruppe