IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
204 , 80 kr.
256 , 00 kr.
Handelsvejen til Kina, i-bog

Handelsvejen til Kina, i-bog

Handelsvejen til KINA er en overskuelig introduktion til, hvordan man som virksomhed lærer at begå sig i den fremmedartede kinesiske kultur. Med forfatteren Peter Bøgh Hansens egne ord giver bogen "den pragmatiske indføring i Kina, som jeg selv savnede inderligt, da jeg for godt og vel 20 år siden bosatte mig i landet". Peter Bøgh Hansen giver et nuanceret indblik i det kinesiske marked, hvor en stærkt voksende økonomisk middelklasse i stigende grad efterlyser vestlige varer baseret på kvalitet og bæredygtighed. Han fortæller om, hvad kinesere historisk set er rundet af, og forklarer, hvordan styret fungerer. Du finder desuden svar på spørgsmål som, hvad tænker kinesere om os i Vesten?, og hvordan agter Kina at bygge videre på det økonomiske mirakel, som på få år har placeret landet i toppen af den internationale magtelite?

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
112 sider
Udg. dato:
15. jun. 2022

ISBN:
9788750062646
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
256 , 00 kr.
204 , 80 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.52.0