IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
I sku' bare ha' set mig

I sku' bare ha' set mig

I sku' bare ha' set mig handler om 27 begivenheder eller forløb, hvor det pædagogiske arbejde med tidligt omsorgssvigtede børn og unge lykkes.

Daniel N. Sterns teori om børns normaludvikling i de første leveår danner ramme for fortællingerne i bogen. Personalet på døgninstitutionen Tippen var i 2009 igennem et undervisningsforløb, hvor de fik indsigt i Sterns teori, og det er bl.a. på den fælles baggrund, at omsorgsarbejdet siden er blevet tilrettelagt. Et arbejde der handler om at skabe forsinket udvikling respektfuldt i samspil med barnet eller den unge.

Bogen henvender sig til studerende, pædagoger, lærere og psykologer samt andre, som er interesserede i udviklingsarbejde med børn og unge.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Trykt ved bestilling
160 sider
Udg. dato:
20. okt. 2017

ISBN:
9788750051794
Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Alfabeta Redaktør: Vibeke Nørgaard
299 , 95 kr.
239 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.55.2