IndlæserVent venligst…
Indlæser
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
I sku' bare ha' set mig

I sku' bare ha' set mig

Daniel N. Stern og Specialpædagogik
– 27 fortællinger fra døgninstitution

Indslag på P1 Morgen
d. 24.05. 2011

Læs mere >

< Læs mindre

  I disse dage hører vi om det ene uhyrlige overgreb efter det andet mod børnene fra Brønderslev-sagen. De mindreårige børn er i dag anbragt udenfor hjemmet, men dermed er problemerne ikke slut. Nu starter et stort og møjsommeligt arbejde med at søge at hele børnene.
  Ikke på lager
  160 sider
  Udg. dato:
  30. maj 2011

  ISBN:
  9788750042600
  Fag: Pædagogisk litteratur Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Alfabeta Redaktør: Lone Fredensborg
  299 , 00 kr.
  239 , 20 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Aksel Rask er forstander på døgninstitutionen Tippen i Varde. Men den 24. maj kan han også kalde sig medredaktør på bogen ”I sku’ bare ha’ set mig”. Selvom titlen godt kunne antyde det, handler bogen ikke om Aksel selv, men derimod om medarbejdernes syn på, hvad god pædagogik er...
   Socialpædagogernes Landsforbunds Fagblad
   Feltgruppe
    I disse dage hører vi om det ene uhyrlige overgreb efter det andet mod børnene fra Brønderslev-sagen. De mindreårige børn er i dag anbragt udenfor hjemmet, men dermed er problemerne ikke slut. Nu starter et stort og møjsommeligt arbejde med at søge at hele børnene. Det fremgår af en ny bog "I sku bare ha' set mig", som udkommer i dag. Den består af 27 fortællinger om tidligt omsorgssvigtede børn og unge og er skrevet af personale på døgninstitutionen Tippen ved Varde..
    Feltgruppe