IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
119 , 96 kr.
149 , 95 kr.
Ind i pædagogikken

Ind i pædagogikken

Ind i pædagogikken giver en kort og lettilgængelig introduktion til området og faget pædagogik. Bogen henvender sig til alle, som er nysgerrige på, hvad faget rummer, men især til nystartede studerende på uddannelser, som rummer pædagogiske dimensioner. Et særligt fokus for bogen er, hvordan pædagogikfaget kan være relevant for de pædagogiske professioner.

Bogen tager udgangspunkt i en tredeling af det pædagogiske fagområde. Første del handler om den praktiserede opdragelse og undervisning, som indgår i alle samfund. Dernæst følger en del, der diskuterer de mange idéer, teorier og forestillinger omkring pædagogisk virksomhed, der gennem tiden er blevet fremsat. Endelig præsenteres en del, der handler om, hvad det vil sige at undersøge pædagogiske problemstillinger og skabe viden om pædagogiske forhold. Bogen afsluttes med en række temaer, der er aktuelle og relevante at forholde sig til, når man arbejder inden for det pædagogiske felt.

Ind i pædagogikken anlægger en undersøgende vinkel og forsøger at inddrage læseren i de mange overvejelser, dilemmaer og selvmodsigelser, som kan være knyttede til pædagogiske problemstillinger og udøvelse af pædagogisk praksis. Bogen egner sig samtidig til studie- og studiegruppeaktiviteter, da der lægges op til, at læseren selv skal tænke videre over de problemstillinger, der bliver præsenteret.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
104 sider
Udg. dato:
30. apr. 2018

ISBN:
9788750052104
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
149 , 95 kr.
119 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms