IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Integreret praktik i fagene

Integreret praktik i fagene

Professionsudvikling i praksis

I "Integreret praktik i fagene. Professionsudvikling i praksis" er undervisere fra alle de seks professionshøjskoler gået sammen om at skrive en introduktion til de væsentligste aspekter af praktikkens integrering af teori og praksis. Samtidig giver de inspiration til, hvordan studerende, undervisere og praktiklærere kan gribe samarbejdet om gode praktikforløb an.

I bogen viser forfatterne, hvordan de begreber og teoretiske perspektiver, den studerende møder i undervisningen i grundfaglighed, kan inddrages i og være med til at udvikle praksis. De præsenterer også de første undervisningsfag, dansk, matematik og engelsk, og kommer med nyttige bud på, hvordan man konkret kan arbejde med professionsfaglige og didaktiske udfordringer i praktikken. Alt sammen med blik for den studerendes progression frem mod førsteårs- og professionsprøven.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
224 sider
Udg. dato:
24. aug. 2023

ISBN:
9788750063452
Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01