IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Karen Blixens kogebog

Karen Blixens kogebog

Bogen er et selvstændigt supplement til Signe Wulffs anmelderroste, kulinariske biografi over den legendariske storyteller, I køkkenet med Karen Blixen, som udkom sidste år.

 

Denne bog samler 150 opskrifter, der har haft betydning for Karen Blixen – blandt andet egne livretter fra køkkenet på Rungstedlund, Denys Finch Hattons favoritter, safari-menuer fra Afrika og måltider beskrevet i breve og fortællinger. Der er alle slags mad – fra det helt enkle og simple til det ekstravagante og tidskrævende. Fællestrækket er Blixens kærlighed til det gode måltid.

 

Opskrifterne er præsenteret i en form, der gør det nemt at genskabe dem i et moderne køkken og genoplive Blixens gastronomi derhjemme, og de er alle ledsaget af en anekdote fra forfatterindens køkken.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
368 sider
Udg. dato:
08. okt. 2020

ISBN:
9788750057680
Forlag: Akademisk Redaktør: Christian Davidsen
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms