IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
307 , 20 kr.
384 , 00 kr.
Kognitiv adfærdsterapi, i-bog

Kognitiv adfærdsterapi, i-bog

KOGNITIV ADFÆRDSTERAPI er en klassiker i de grundlæggende begreber og metoder i kognitiv adfærdsterapi. Judith S. Beck guider læseren igennem de grundlæggende elementer i kognitiv adfærdsterapi, så man mestrer dem og forstår, hvordan og hvornår det er muligt at variere behandlingen for at tilpasse den til den enkelte klient. Trin for trin viser hun, hvordan man kan engagere klienten, konstruere en god konceptualisering og planlægge og
gennemføre kognitive, adfærdsmæssige og erfaringsbaserede interventioner. Hun demonstrerer, hvordan de styrkebaserede redskaber i kognitiv adfærdsterapi kan hjælpe klienter til hver uge at tage skridt, der understøtter deres værdier, håb, handlekraft og oplevelse af mening og formål.

Denne 3. udgave er gennemrevideret med mere end 50% nyt indhold. Den inddrager elementer fra andre tilgange, herunder ACT (Acceptance and Commitment Therapy), dialektisk adfærdsterapi og mindfulnessbaseret kognitiv terapi. Behandlingsprocessen udfoldes gennem to omfattende cases. Bogen rummer nye cases og nye kapitler om mindfulness og den terapeutiske relation, og den forener strategier fra recoveryorienteret kognitiv terapi med traditionel kognitiv adfærdsterapi. Med kliniske tips, refleksionsspørgsmål og forslag til aktiviteter holder bogen et konkret praksisrettet fokus.

KOGNITIV ADFÆRDSTERAPI er et centralt værk for både studerende, behandlere og andre professionelle inden for psykologi, psykiatri, socialt arbejde og terapi. Nyt er også et websted med supplerende materiale: www.beckinstitute.org/CBTresources

Webstedet indeholder videoer med terapisessioner, som illustrerer principper, konceptualisering, strukturelle dele af sessionen og teknikker fra kognitiv adfærdsterapi samt arbejdsskemaer og figurer, som kan downloades. Materialet er på engelsk.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
Udg. dato:
05. jan. 2023

ISBN:
9788750063766
Fag: Psykologi Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lene Kamuk
384 , 00 kr.
307 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01