IndlæserVent venligst…
Indlæser
215 , 20 kr.
269 , 00 kr.
Lær børn at samarbejde - 0. og 1. klasse

Lær børn at samarbejde - 0. og 1. klasse

‘Lær børn at samarbejde - 0. og 1. klasse’ giver lærere, pædagoger og studerende konkret vejledning i, hvordan børn kan lære den svære kunst at være i en klasse og samarbejde i en undervisningssituation.

Bogen indeholder en dvd med autentiske situationer fra en 0. klasse, hvor læreren benytter metoden. Bogen tager konkret fat, men den er baseret på grundige undersøgelser og forskningsresultater.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
112 sider
Udg. dato:
10. aug. 2012

ISBN:
9788750043003
Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
269 , 00 kr.
215 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
  Der er tale om en enkel, overskuelig og letlæst bog med et relevant og brugbart indhold og en seværdig og iderig dvd. Begge dele er meget inspirerende og kan varmt anbefales
  Læsepædagogen
  Feltgruppe
   Der er lagt et stort og fortjenstfuldt arbejde i denne bog.Stoffet hviler godt på både LISS-projektet og på den anvendte litteratur.De overvejelser, der gøres rede for og de mange konkrete forslag til pædagogisk praksis i udviklingen af samarbejde mellem børnene, derpræsenteres, er velbegrundede, klart formulerede og godt tænkt ind i en dansk, pædagogisk praksis. At bogen så i øvrigt er smukt sat op med fine, relevante billeder og luft og lys i teksten gør den blot endnu mere egnet til at blive bladret i, læst, diskuteret og anvendt af pædagoger og lærere.
   Pædagogisk Psykologisk Tidsskrift
   Feltgruppe
    Det er en fremragende og inspirerende bog, som det er en fornøjelse at præsentere - i denne sammenhæng dansk som andetsprog, som et eksempel på, hvordan en bevidst tilrettelæggelsesform kan skabe overskud til læring og strukturere at børnene får øvet sig og brugt sproget mest muligt.
    * Individuelle anmeldere
    Feltgruppe