IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
239 , 20 kr.
299 , 00 kr.
Læring og vejledning i praksis

Læring og vejledning i praksis

1. del handler om, hvordan praktikforløb er vigtige læringsforløb, hvor der gerne skal skabes sammenhæng mellem teori og praksis og hvor den studerende gerne skal begynde at finde sin faglige identitet.

2. del handler om den studerendes læreprocesser i praksis.

3. del handler om vejledning, vejledningens rolle, vejledningsformer og vejledningsteorier.

4. del giver et skøn af de nye veje i vejledningsarbejdet.

Bogen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med læring og vejledning på professionsuddannelserne og her særligt på pædagoguddannelsen. Den vil kunne anvendes på praktikvejlederkurser og praktikvejlederuddannelser og i forbindelse med vejlederdage på uddannelsesstederne og på praktikbesøg. Inden for det pædagogiske område vil bogen også være relevant for pædagogstuderende.

Læs mere >

< Læs mindre

Bogen anbefales på det varmeste til alle pædagogstuderende og til undervisere under forløb for pædagogisk diplom. Sproget er enkelt og letlæseligt - og dejligt fri for en masse teknokratiske begreber.
Uddannelsesbladet
På lager
176 sider
Udg. dato:
13. okt. 2014

ISBN:
9788750043690
Forlag: Akademisk Redaktør: Lone Fredensborg
299 , 00 kr.
239 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Bogen anbefales på det varmeste til alle pædagogstuderende og til undervisere under forløb for pædagogisk diplom. Sproget er enkelt og letlæseligt - og dejligt fri for en masse teknokratiske begreber. Gennem hele bogen fornemmer man tydeligt forfatterens store engagement i emnet og brede erfaringsgrundlag fra flere institutioner med fokus på pædagogik og praktikvejledning.
Uddannelsesbladet
Feltgruppe