IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Ledelse af kerneopgaven

Ledelse af kerneopgaven

I diskussionerne om hvordan det offentlige kan yde bedre service, bliver "kerneopgaven" hyppigt nævnt som vejen frem. Men hvordan kan man forstå kerneopgaven, og hvordan kan ledere og medarbejdere arbejde med den i praksis?

Ledelse af kerneopgaven giver indblik i kerneopgavens betydning for borgere og medarbejdere, og i hvordan den kan give retning for ledelse og udvikling af sektoren. Blandt de emner, bogen kommer ind på, er:

  • Afklaring af kerneopgaven i en given organisation
  • Forbedring af opgaveløsningen
  • Det psykiske arbejdsmiljø og medarbejdernes trivsel
  • Faglighed og mening i arbejdet
  • Genopretning af tillid til de ansatte.

Med sine mange praksiseksempler er Ledelse af kerneopgaven en tilgængelig ledelsesbog. Den er skrevet til ledere i det offentlige, til beslutningstagere og til studerende på bachelor-, diplom- og masteruddannelser inden for ledelse, forvaltning og administration.

Læs mere >

< Læs mindre

Alt i alt er det en let læst og meget inspirerende bog, der anviser nogle lettilgængelige ledelsesmæssige perspektiver og fokusområder.
Danske kommuner
På lager
200 sider
Udg. dato:
26. aug. 2016

ISBN:
9788750045403
Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Alt i alt er det en let læst og meget inspirerende bog, der anviser nogle lettilgængelige ledelsesmæssige perspektiver og fokusområder. Jeg tror ikke det kræver den store organisationsudvikling at implementere disse i hverdagen. For mit eget vedkommende, som i forvejen har fokus på kerneopgaven, er det inspirerende at få fokus udvidet med en vifte af flere perspektiver.
Danske kommuner
Feltgruppe