IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Ledelse af processer - BPM

Ledelse af processer - BPM

En virksomhed er lige så effektiv som sine processer.

Lean, procesoptimering, produktivitet, kundeorientering, kvalitetsledelse, interessenter, matrixorganisering, målstyring og KPI'er ... Der er mange metoder og tilgange til at arbejde med en virksomheds processer.

Ledelse af processer giver dig et overblik og introducerer en holistisk tilgang til en virksomheds arbejde med procesledelse eller Business Process Management (BPM). Bogen giver dig desuden en konkret model for, hvordan du kan arbejde struktureret og praktisk med procesledelse, og forslag til, hvordan procesledelse kan implementeres i virksomheden.

Bogen er en ny, større og opdateret udgave af Ledelse af processer. De to forfattere har arbejdet med procesledelse i mere end 20 år.

Bogen er skrevet til såvel ledere som specialister.

Læs mere >

< Læs mindre

  Bogen har et klart og tydeligt sprog. Den fremlægger et, i hvert fald for nogle, tørt emne på en ligetil og let forståelig måde. Der er ikke mange illustrationer, men dem der er, understøtter indholdet godt.
  Magasinet Kvalitet
  På lager
  200 sider
  Udg. dato:
  25. aug. 2016

  ISBN:
  9788750048893
  Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
  299 , 95 kr.
  239 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Bogen har et klart og tydeligt sprog. Den fremlægger et, i hvert fald for nogle, tørt emne på en ligetil og let forståelig måde. Der er ikke mange illustrationer, men dem der er, understøtter indholdet godt. En bog den erfarne procesleder kan have stående på hylden og låne ud til dem for hvem ledelse af processer er nyt.
   Magasinet Kvalitet
   Feltgruppe

    
    
    
    
    
    

    

   Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

    

    

   v2.56.0