IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

www.akademisk.dk/
399 , 96 kr.
499 , 95 kr.
Ledelse med social kapital

Ledelse med social kapital

Social kapital udgøres af relationer mellem mennesker og bygger på retfærdighed og tillid. Det er en enorm ressource, som findes i større eller mindre grad i alle virksomheder. For at sikre konkurrenceevne og udvikling bør nutidens ledere være bevidste om, hvordan de omsætter virksomhedens sociale kapital. Når den sociale kapital sættes i spil sikres effektive arbejdsgange og en optimal brug af medarbejdernes ressourcer, viden og kompetencer.

I Ledelse med social kapital fortæller forfatterne Peter Hasle, Eva Thoft og Kristian Gylling Olesen i en række spændende cases, hvordan ledere i private og offentlige virksomheder arbejder med at fremme virksomhedens sociale kapital. En tilgang som kan guide og inspirere ledere i mødet med tidens ledelsesmæssige udfordringer. Fx selvledelse og behovet for samarbejde både på tværs af, og ud ad organisationen.

Bogen henvender sig til ledere på alle niveauer, samt medarbejdere, som beskæftiger sig med HR, personaleledelse, arbejdsmiljø, kommunikation, projektledelse og meget mere.

Peter Hasle er cand.techn.soc., ph.d. og seniorforsker på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Han forsker i ledelse og organisation i et arbejdsmiljøperspektiv og har i en årrække arbejdet både som forsker og konsulent med projekter rettet mod integration af arbejdsmiljø i virksomhedsudvikling med særlig fokus på social kapital. Han har en stor videnskabelig publikation – både internationalt og nationalt. Peter Hasle har senest bidraget til bogen Lean og arbejdsmiljø – et dynamisk spændingsfelt udkommet på L&R Business.

Eva Thoft er cand.techn.soc. og konsulent i Grontmij | Carl Bro, Planning & Design. Hun beskæftiger sig med arbejdsmiljø og kommunikation samt metoder i arbejdsmiljøarbejdet og arbejder både med rådgivning og udviklingsprojekter, blandt andet udvikling af metoder til virksomhedernes arbejde med social kapital.

Kristian Gylling Olesen er cand.merc.(fil) og ph.d.-studerende på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og Copenhagen Business School. Hans ph.d.-projekt handler om ny ledelse med social kapital i folkeskolen, og hvad det betyder for læreres selvledelse og trivsel.

Læs mere >

< Læs mindre

Ikke på lager
192 sider
Udg. dato:
17. sep. 2010

ISBN:
9788711428900
Fag: Ledelse Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Akademisk Redaktør: Signe Hastrup
499 , 95 kr.
399 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms