IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
288 , 00 kr.
360 , 00 kr.
Ledelsessystemer, i-bog

Ledelsessystemer, i-bog

Teknisk ledelse af miljø, arbejdsmiljø, kvalitet og vedligehold

Inden for teknisk ledelse betragter man ofte de fire fagområder arbejdsmiljø, miljø, kvalitet og vedligehold som separate områder. Dette har ført til gentagne udfordringer og mangel på sammenhængende information. Ledelsessystemer udfylder dette hul ved at forbinde de fire fagområder på en måde, der tydeligt fremhæver samspillet og betydningen af ledelse. Uanset om du er studerende, erfaren tekniker eller en engageret leder, vil denne bog være din vej til at forstå og implementere effektive ledelsessystemer. 

Forfatterne præsenterer en nytænkende Helhedsmodel, der integrerer fagområdernes berøringsflader og interaktion med den organisatoriske kontekst. Modellen giver et dybere indblik i sammenhængen og dynamikken mellem arbejdsmiljø, miljø, kvalitet og vedligehold og viser, hvordan en helhedsorienteret tilgang kan gøre en markant forskel. 

Helhedsmodellen er det gennemgående tema i bogens første del, hvor hvert fagområde introduceres og behandles ud fra modellens logik. I bogens anden del er der fokus på værktøjer og analyser, som yderligere understøtter det systematiske arbejde med fagområderne. 

Ledelsessystemer er målrettet de tekniske uddannelser, for eksempel maskinmesterstuderende, ingeniører og teknologer, og vil også være en uvurderlig håndbog for praktikere, der søger konkret vejledning til at forbedre ledelsessystemernes rolle i deres organisationer.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
288 sider
Udg. dato:
26. jun. 2023

ISBN:
9788750064572
Forlag: Akademisk Redaktør: Pia Barnholdt Kristoffersen;Pia Barnholdt Kristoffersen
360 , 00 kr.
288 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.57.01