IndlæserVent venligst…
Indlæser
239 , 96 kr.
299 , 95 kr.
Lidenskab for liv. Præsentation af fire eksistenstænkere

Lidenskab for liv. Præsentation af fire eksistenstænkere

I bogen præsenteres fire store eksistenstænkere i en spændende og lettilgængelig form. Bliv klogere på deres liv og tanker, og læs, hvad deres hovedærinde egentlig var. Og hvad du kan bruge deres tanker til i dag.

Kierkegaard. Grundtvig. Nietzsche. Løgstrup. Fra mange års undervisning i seminarieverdenen og mange års foredragsvirksomhed i vidt forskellige kredse ved forfatteren, cand.theol. Steffen Støvring, hvor stor en åbenhed og interesse, der kan opstå for disse fire store tænkere, og hvor meget de kan sætte i bevægelse. Men først og fremmest ved han det fra sig selv.

Alle fire har de overordentlig meget at sige det såkaldt moderne menneske, hvis situation de på mange måder har foregrebet. De tilhører den gyldne arv, som kan bevæge og flytte os og give os et rigere liv. Alle er de inspirerende, også deres modsætningsforhold er inspirerende. Hvem der rammer én mest, afhænger af, hvem man er, og i hvilken livsfase man befinder sig.

Læs mere >

< Læs mindre

  BOGEN kommer selvfølgelig til kort, når strenge målestok. Men det gælder enhver bog, der vil forsøge at præsentere fire så væsentlige tænkere på så kort plads. Og når det er sagt, så kan det roligt tilføjes, at bogen kommer til kort på en anstændig måde.
  Weekendavisen
  På lager
  240 sider
  Udg. dato:
  02. maj 2014

  ISBN:
  9788750043836
  Forlag: Akademisk Redaktør: Marianne Thorhauge
  299 , 95 kr.
  239 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   BOGEN kommer selvfølgelig til kort, når strenge målestok. Men det gælder enhver bog, der vil forsøge at præsentere fire så væsentlige tænkere på så kort plads. Og når det er sagt, så kan det roligt tilføjes, at bogen kommer til kort på en anstændig måde. Den stiller den søgende nybegynder ved begyndelsen af en vej, som fører ind i teksterne selv og måske til selvstændig tænke
   Weekendavisen
   Feltgruppe