IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
359 , 96 kr.
449 , 95 kr.
Lineær algebra

Lineær algebra

Bogen er velegnet til såvel den indledende som den videregående undervisning i lineær algebra ved universiteter og andre højere læreanstalter.

Den indledes med en grundig gennemgang af elementær vektorregning, indre produkter, underrum, matricer, lineære ligningssystemer, lineære afbildninger og sammenhængen mellem disse begreber. Der benyttes en moderne fremstilling med rækkeoperationer og operationsmatricer.

Begreberne basis, dimension, koordinattransformation og determinanter indføres og behandles grundigt. Spektralsætningen for symmetriske matricer vises uden brug af komplekse tal.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
314 sider
Udg. dato:
10. dec. 2007

ISBN:
9788750035640
Fag: Humaniora Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
449 , 95 kr.
359 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.0