IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
320 , 00 kr.
400 , 00 kr.
Logistik og supply chain management i virksomheden, i-bog

Logistik og supply chain management i virksomheden, i-bog

LOGISTIK OG SUPPLY CHAIN MANAGEMENT I VIRKSOMHEDEN er opbygget efter Porters værdikæde sådan, at virksomhedens forskellige funktioner gennemgås med fokus på værditilvækst, en mere effektiv logistik og dermed en mere konkurrencedygtig værdikæde.

Bogens fokus er også at effektivisere virksomheden i forhold til den samlede forsyningskæde.

Kapitlerne indeholder relevant teori, opgaver og understøttende eksempler. Herudover er der større cases, som går på tværs af teorien.

LOGISTIK OG SUPPLY CHAIN MANAGEMENT I VIRKSOMHEDEN er velegnet til undervisning på korte og mellemlange videregående uddannelser indenfor logistik og supply chain management bl.a. diplomingeniør, produktionsteknolog, procesteknolog, logistikøkonom, indkøbs- og transportuddannelser.

Bogen er også velegnet til efter- og videreuddannelse indenfor Lean, indkøb, proces- og produktionsoptimering, logistik og supply chain.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
340 sider
Udg. dato:
16. feb. 2023

ISBN:
9788750063957
Niveau: Lang videregående uddannelse Forlag: Akademisk Redaktør: Pia Barnholdt Kristoffersen
400 , 00 kr.
320 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.1