IndlæserVent venligst…
Indlæser
639 , 96 kr.
799 , 95 kr.
Madkundskab

Madkundskab

Denne bog sikrer, at studerende og lærere har al den grundlæggende teori og praktiske hjælp, de skal bruge for at kunne undervise i det nye fag Madkundskab.

Madkundskab præsenterer basisviden om fødevarer, ernæring, sundhed, grundteknikker og hygiejne. Dertil kommer undervisningsovervejelser og materialer til undervisningen, som suppleres af en online værktøjskasse www.madkundskab.dk.

Bogen er skrevet til alle kommende og nuværende undervisere i faget Madkundskab. Den kan også med fordel bruges som inspiration for studerende i sundhedsfag og fødevarer, hvis de beskæftiger sig med formidling af sundhed eller madopdragelse.

Blandt alle landets skoler er der trukket lod om 1000 bøger, som Nordea-fonden forærer til skolerne. Vinderne får tilsendt bøgerne i uge 36 att. Skolebiblioteket.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
408 sider
Udg. dato:
01. sep. 2014

ISBN:
9788711345634
Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
799 , 95 kr.
639 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
    Bogen er med til at bekræfte fagets vigtige rolle i den moderne skole "Denne bog er et must for alle madkundskabslærere - uddannede såvel som studerende. Den er tyk, men det skal den også være, hvis den vil tage faget alvorligt …"
    Feltgruppe
      Den meget omfattende og grundige bog vil blive en "bibel" for alle, der beskæftiger sig med folkeskolens nye fag, madkundskab. Undervisningsmaterialet med øvelser og facitlister samt opslagsværk giver viden og faglig ballast til madkundskabslærere og lærerstuderende.
      Lektørudtalelse
      Feltgruppe