IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
639 , 96 kr.
799 , 95 kr.
Madkundskab

Madkundskab

Denne bog sikrer, at studerende og lærere har al den grundlæggende teori og praktiske hjælp, de skal bruge for at kunne undervise i det nye fag Madkundskab.

Madkundskab præsenterer basisviden om fødevarer, ernæring, sundhed, grundteknikker og hygiejne. Dertil kommer undervisningsovervejelser og materialer til undervisningen, som suppleres af en online værktøjskasse www.madkundskab.dk.

Bogen er skrevet til alle kommende og nuværende undervisere i faget Madkundskab. Den kan også med fordel bruges som inspiration for studerende i sundhedsfag og fødevarer, hvis de beskæftiger sig med formidling af sundhed eller madopdragelse.

Læs mere >

< Læs mindre

    Den meget omfattende og grundige bog vil blive en "bibel" for alle, der beskæftiger sig med folkeskolens nye fag, madkundskab. Undervisningsmaterialet med øvelser og facitlister samt opslagsværk giver viden og faglig ballast til madkundskabslærere og lærerstuderende.
    Lektørudtalelse
    På lager
    408 sider
    Udg. dato:
    01. sep. 2014

    ISBN:
    9788711345634
    Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
    799 , 95 kr.
    639 , 96 kr.
    Prisen er inkl. moms
    Prisen er ekskl. moms
      Bogen er med til at bekræfte fagets vigtige rolle i den moderne skole "Denne bog er et must for alle madkundskabslærere - uddannede såvel som studerende. Den er tyk, men det skal den også være, hvis den vil tage faget alvorligt …"
      Feltgruppe
        Den meget omfattende og grundige bog vil blive en "bibel" for alle, der beskæftiger sig med folkeskolens nye fag, madkundskab. Undervisningsmaterialet med øvelser og facitlister samt opslagsværk giver viden og faglig ballast til madkundskabslærere og lærerstuderende.
        Lektørudtalelse
        Feltgruppe