IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
119 , 96 kr.
149 , 95 kr.
Menu og opskrifter fra Babettes gæstebud

Menu og opskrifter fra Babettes gæstebud

Middagen fra Karen Blixens fortælling Babettes gæstebud er verdenslitteraturens mest berømte måltid. Men efter fortællingen blev filmatiseret i 1987, stjal filmmenuen rampelyset, og Blixens menu gik lidt i glemmebogen.

I denne bog findes opskrifterne til Blixens oprindelige Babette-menu bestående af skildpaddesuppe, blinis Demidoff, vagtler i sarkofag og frugt. De er baseret på anvisninger fra gamle kogebøger, der findes i Karen Blixens bibliotek, men er her redigerede og bringes i en form, så du kan lave storytellerens genistreg af et måltid hjemme i dit eget køkken.

Signe Wulff (f. 1979) er cand.mag. i fransk og moderne kultur og kulturformidling fra Københavns Universitet. Hun er forfatter til I køkkenet med Karen Blixen, der tager læseren på en kulinarisk vandring i Karen Blixens liv og forfatterskab.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
64 sider
Udg. dato:
01. maj 2020

ISBN:
9788750056409
Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
149 , 95 kr.
119 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms