IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
100 , 00 kr.
125 , 00 kr.
Mobning

Mobning

Viden og værktøjer for fagfolk

Pædagoger og lærere har afgørende betydning for at skabe de mobbefrie miljøer og stærke børnefællesskaber, der er grundlæggende for børns trivsel og positive udvikling

Mobning – viden og værktøjer er en håndsrækning til dette vigtige arbejde. Bogen præsenterer den nyeste viden om mobningens mekanismer og giver forskellige bud på, hvordan man som fagperson forebygger mobning eller handler, hvis man oplever en børnegruppe, der er præget af mobning. Emnerne i bogen favner vidt og er både målrettet arbejdet med større og mindre børn i daginstitution og skole.

Mobning – viden og værktøjer kan læses fra ende til anden eller bruges som opslagsværk. Efter hvert kapitel finder du gode råd, arbejdsspørgsmål eller anbefalinger, som kan stimulere til videre refleksion og nye tiltag.

Antologien er udgivet i samarbejde med Mary Fonden og Red Barnet, der sammen står bag det forebyggende antimobbeprogram Fri for Mobberi.

Læs mere >

< Læs mindre

   Pligtlæsning for professionelle.
  På lager
  224 sider
  Udg. dato:
  06. nov. 2017

  ISBN:
  9788750051541
  Fag: Faglitteratur til læreren Forlag: Akademisk Redaktør: Vibeke Nørgaard
  125 , 00 kr.
  100 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
    Pligtlæsning for professionelle. For nogle vil antologien om mobning rumme kendt viden. Men ellers bør enhver, der arbejder med børn i fællesskaber, få læst ”Mobning – Viden og værktøjer for fagfolk”. Og diskutere med kollegaer og ledelser, hvordan ”det nye mobbesyn” formidles til børn og forældre.
   Feltgruppe