IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
192 , 00 kr.
240 , 00 kr.
Niks til tics - terapeutens manual

Niks til tics - terapeutens manual

Niks til tics er en behandlermanual skrevet til terapeuter, der arbejder med børn og unge, som er belastede af tics. Forfatterne har solid erfaring med behandling af tics. Med denne manual tilbyder de en konkret trin for trin-guide til et terapiforløb for børn og unge fra 9-års alderen. 

Manualen er den første på dansk, der præsenterer de to tilgange Habit Reversal Training (HRT) og eksponering og responshindring (ERP), der har vist sig særdeles effektive til reduktion af tics og i forhold til børnenes generelle trivsel. En kombination af de to metoder giver børn og unge et bredere repertoire af redskaber. Én metode kan være hensigtsmæssig i situationer med mindre mulighed for koncentration, for eksempel i skolen, og en anden kan være mest velegnet, når de er hjemme.

Til terapiforløbet hører desuden Niks til tics – arbejdsbog, som er henvendt til børn og unge med tics.

Læs mere >

< Læs mindre

  Indeværende bog er grundlæggende en koncis og fagligt velfunderet introduktion til to meget anerkendte behandlingsformer. Bogens forfattere formår i bogen og i praksis i deres daglige arbejde at samle disse behandlinger til et samlet struktureret og fleksibelt forløb.
  Online adgang
  Udg. dato:
  25. maj 2018

  ISBN:
  9788726026047
  Forlag: Akademisk
  240 , 00 kr.
  192 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Indeværende bog er grundlæggende en koncis og fagligt velfunderet introduktion til to meget anerkendte behandlingsformer. Bogens forfattere formår i bogen og i praksis i deres daglige arbejde at samle disse behandlinger til et samlet struktureret og fleksibelt forløb. Jeg synes, at min forståelse af tics og min mulige behandling af disse lidelser, er blevet klart beriget og kvalificeret af denne bog.
   Feltgruppe