IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Ny professionalisme

Ny professionalisme

Samskabelse som vej til et bæredygtigt samfund

Tværsektoriel og tværprofessionel samskabelse er nøglen til at skabe bæredygtige løsninger af velfærdsopgaver.

Det er udgangspunktet for Ny professionalisme.

Bogen, der er skrevet af Ullrich Zeitler fra VIA Universitet College, kommer med et bud på, hvad professionelle på tværs af faggrænser og i samarbejde med medborgere, frivillige og den private sektor selv kan gøre for at skabe balance mellem rammer, ressourcer og værdier. De kan dermed selv være med til at sikre, at mulighederne for at skabe holdbare løsninger på velfærdsområdet er til stede.

Ny professionalisme er skrevet til professionsbachelor- og diplomuddannelserne, og den kan også benyttes på universiteternes master-uddannelser inden for professionsområdet.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
240 sider
Udg. dato:
02. nov. 2016

ISBN:
9788750046165
Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, GoTutorOrdblindetræningL&R Uddannelse+ og moxis.

 

 

v2.56.10