IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Vi er forlagshuset Lindhardt og Ringhof Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er Danmarks næststørste forlag med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året. Forlagets store digitale program er førende med e-bøger i Danmark. Læs mere her

https://www.akademisk.dk/
135 , 96 kr.
169 , 95 kr.
Ny professionalisme, i-bog

Ny professionalisme, i-bog

Tværsektoriel og tværprofessionel samskabelse er nøglen til at skabe bæredygtige løsninger af velfærdsopgaver.

Det er udgangspunktet for Ny professionalisme.

Bogen, der er skrevet af Ullrich Zeitler fra VIA Universitet College, kommer med et bud på, hvad professionelle på tværs af faggrænser og i samarbejde med medborgere, frivillige og den private sektor selv kan gøre for at skabe balance mellem rammer, ressourcer og værdier. De kan dermed selv være med til at sikre, at mulighederne for at skabe holdbare løsninger på velfærdsområdet er til stede.

Ny professionalisme er skrevet til professionsbachelor- og diplomuddannelserne, og den kan også benyttes på universiteternes master-uddannelser inden for professionsområdet.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
240 sider
Udg. dato:
03. apr. 2020

ISBN:
9788750057031
Forlag: Akademisk Redaktør: Hanne Lyng Frandsen
169 , 95 kr.
135 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
Denne licens er til privat brug og kan ikke deles med andre. Du modtager en mail med aktiveringslink, når købet er gennemført.This license is for personal use only. You will receive an e-mail with an activation link once you have finalized your purchase.

 
 
 
 
 
 

 

Akademisk Forlag en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Praxis, Plus eller besøg GoTutor.

 

v2.50.2